Woorden tellen van een tekst

Wil je graag het aantal woorden weten van een stuk tekst dan kun je dat in het onderstaand veld invoeren, kopieer en plak de tekst en de woorden worden automatisch geteld.

Deze online tool berekend ook gelijk het aantal karakters, zinnen en alinea's uit. Zeer handig voor tekstschrijvers of website eigenaren die graag willen weten hoeveel woorden bepaalde stukken tekst bevatten.

Gegevens

Uitslag

De uitslag verschijnt hier.

Keyword density

Ook de zoekwoorddichtheid "Keyword density" word berekend. dit is namelijk belangrijk om keyword stuffing te voorkomen zodat jou stukje tekst niet spammy over komt voor Google.

Er is geen exacte percentage bekend maar de meeste SEO guru's zijn het eens dat jou keyword density niet hoger mag zijn dan 3% voor de belangrijke zoekwoorden waarop jij wilt ranken. Sommige hanteren zelfs een percentage van 1 tot 2%. Het belangrijkste blijft wel dat je de tekst schrijft voor jou bezoekers en niet voor Google. Daarna zou je hier kunnen kijken of bepaalde woorden hoger dan 3% density hebben en daarna zou je een stuk tekst erbij kunnen schrijven om die percentage omlaag te kunnen halen.

content 3

BMI meter

Overgewicht of zelfs ondergewicht is ongezond, kijk hier of jij een gezonde gewicht hebt.

Body mass index

Ovulatie, eisprong

Je wilt graag zwanger worden dus je wilt ook graag weten wat jouw vruchtbaarste periode is.

Vruchtbaarheid berekenen

Jongen of meisje?

Benieuwd wat het geslacht van uw baby zal kunnen zijn? bereken het hier.

Geslacht berekenen